A Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő folyamatosan törekszik arra, hogy ne csupán a városban élők, hanem a környékbeli családok, turisták is megfelelő kikapcsolódásban részesüljenek. Nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a szülők a gyermekeiket megfelelő környezetben tudhassák náluk.

Animátoraik minden nap kisebb programok, foglalkoztató feladatok lebonyolítását végzik. A hozzájuk érkező gyermekek így megismerkedhetnek hasonló korú társaikkal, valamint fejlesztő és számukra is érdekes elfoglaltságokon vehetnek részt. Természetesen ez idő alatt a szülők is kikapcsolódhatnak, élvezhetik a medencék nyújtotta hűsölést, miközben tudják: Csemetéjük jó kezekben van!

A pihenni és kikapcsolódni vágyó vendégek számára természetesen az úszás mellett más aktív rekreációs lehetőségeket is biztosítanak. Igénybe vehetik a finn szaunát, valamint a létesítmény területén található homokos kialakítású pályákon van mód a röplabda, a kézilabda és a labdarúgás kültéri, strand verzióját is kipróbálni.

A strandolni vágyókat 7 különböző medencével, 4 óriás csúszdával és ingyenes parkolási lehetőséggel várja a Szekszárdi Családbarát Strand- és Élményfürdő!

Cím: Szekszárd, Sport u. 2. (1,9 km-re a Villától)

Telefonszám: +36-20/278-3909

Honlap: https://szekszardifurdo.hu