A RiZoo Állatsimogató és Játszókert 4000 m2-es területen fekszik. Hétfő kivételével minden nap 9-18 óra között várják az érdeklődőket. Télen (november és március között) előzetes bejelentkezést követően bárki megtekintheti, megsimogathatja az állatokat.

Az állatsimogató mellett egy kisebb játszótér, játszókert is helyet kapott, ahol a gyerekek aktívan szórakozhatnak. Aki nyugodtabb elfoglaltságot keres magának, ők kézműveskedhetnek. Lehetőség van szülinapi partyk megtartására is. A szülinapjukat ünneplő fiatalok, gyermekek megtarthatják a rendezvényeiket a RiZoo-ban, amely magába foglalja az állatsimogató és játszókert használatát is. Emellett lehetőség van az állatok örökbefogadására, amely egyfajta nevelőszülőséget jelent.

Őshonos állatok: magyar parlagi kecske, mangalica, magyar tyúk, magyar parlagi gyöngytyúk, bronzpulyka, fehér magyar kacsa, magyar lúd, magyar óriás nyúl, racka juh.

Az alábbi állatokkal találkozhatnak még az ide látogatók: póniló, alpaka, emu, házinyúl, törpenyúl, tengerimalac, törpemalac, törpekecske, pulyka, kakas, tyúk, gyöngytyúk, néma kacsa, törpe szamár, dexter mini marha.

Cím: Decs, Decsi Szőlőhegy 1774 hrsz. (7,2 km-re a Villától)

Telefon: +36-20/316-0236, +36-30/929-1487

Honlap: http://www.rizoo.hu/