Bemutatkozás


A Csatári Ház Szekszárd „második központjában” található, mindössze pár száz méterre a város neves borászatainak egy részétől. Apartmanházunkban modern és elegáns környezetben várjuk visszatérő és új üzleti céllal érkező vagy kikapcsolódni, szórakozni vágyó vendégeinket.

A szekszárdi kilátó közelsége, valamint az onnan induló borturisztikai útvonalak sokrétű kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak romantikus hétvégére érkező pároknak, csapatépítésre, valamint családi programokra vágyóknak.

Apartmanházunk összesen 11+8 fő részére tud szállást biztosítani egy, illetve két hálószobás apartmanokban történő elhelyezéssel. Apartmanjaink saját fürdőszobákkal és modern, jól felszerelt konyhákkal rendelkeznek. Modern felszerelés, nagyméretű ágyak, nagyképernyős LED TV-k biztosítják vendégeink kényelmes tartózkodását.

A gasztronómia szerelmesei a városban és környékén számos kiváló kávézó, étterem, borozó közül választhatnak, közülük több a Ház épületétől akár gyalogosan is megközelíthető.

Szálláshelyünkön elfogadjuk a legnépszerűbb bank-, és hitelkártyákat, valamint SZÉP kártyával történő fizetésre is van lehetőség.

Foglalás