Kalkuláció és közvetlen foglalás

Honlapunkon valós időben láthatóak a szabad apartmanok, ahol közvetlen foglalással garantáltan a legjobb árak érhetőek el.

Elérhetőség ellenőrzése:

 

 

Prémium apartmanház Szekszárdon

A Csatári Ház Szekszárd „második központjában” található, mindössze pár száz méterre a város neves borászatainak egy részétől. Apartmanházunkban modern és elegáns környezetben várjuk visszatérő és új üzleti céllal érkező vagy kikapcsolódni, szórakozni vágyó vendégeinket.

A szekszárdi kilátó közelsége, valamint az onnan induló borturisztikai útvonalak sokrétű kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak romantikus hétvégére érkező pároknak, csapatépítésre, valamint családi programokra vágyóknak.

Apartmanházunk összesen 11+8 fő részére tud szállást biztosítani egy, illetve két hálószobás apartmanokban történő elhelyezéssel. Apartmanjaink saját fürdőszobákkal és modern, jól felszerelt konyhákkal rendelkeznek. Modern felszerelés, nagyméretű ágyak, nagyképernyős LED TV-k biztosítják vendégeink kényelmes tartózkodását.

A gasztronómia szerelmesei a városban és környékén számos kiváló kávézó, étterem, borozó közül választhatnak, közülük több a Ház épületétől akár gyalogosan is megközelíthető.

Szálláshelyünkön elfogadjuk a legnépszerűbb bank-, és hitelkártyákat, valamint SZÉP kártyával történő fizetésre is van lehetőség.

Foglalás

 

 

 

 

 

 

NÉGY csillagos szálláshely Szekszárdon

A Csatári Ház az elsők között szerzett NÉGY csillagos minősítést Szekszárdon. A kezdetektől fogva az a célunk, hogy vendégeink kiemelkedően igényes körülmények között tölthessék el szabadidejüket szálláshelyünkön.

Szabadidős vagy üzleti programodhoz minőségi szálláshelyet keresel? Foglalj a Házban!

Foglalás