Házirend


Kedves Vendégeink!

Célunk, hogy biztosítsuk az Ön kellemes pihenését és elkerüljük az esetleges félreértéseket, ezért szeretnénk, ha megismerkedne házirendünkkel!

1. Érkezéskor a vendég köteles a szállásadónak átadni adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait (útlevél vagy személyi igazolvány, lakcímkártya), és a helyszínen fizetendő összeget. Vendégeink a szobákat csak a teljes részvételi díj kifizetése után foglalhatják el!

2. A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napokat értjük, abban az esetben, ha úgy döntenek, az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.

3. A szállás az érkezés napján 14.00 és 20.00  között lehet elfoglalni. Ha később érkezne, késéséről kérjük, telefonon tájékoztasson minket! Ha ezt elmulasztja, megeshet, hogy nem tudjuk fogadni.

4. A távozás napján 10.00-ig kell elhagyni a szálláshelyet,  ellenkező esetben felárat számolunk fel.

5. Vendégeink érkezéskor szoba és kapukulcsot is kapnak, hogy szabadon közlekedhessenek. A távozás napján kérjük, a kulcsot kívülről a szoba ajtajában hagyni!

6. A szobákat a Vendégek tisztán, kitakarítva veszik át, amennyiben probléma merül fel a tisztasággal jelezze kérem.  Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Ottlétük alatt takarítást nem végzünk, de külön kérésre napi takarítást igény szerint biztosítunk.

7. Térítés ellenében reggeli csomag kérhető.

8. A szálláshelyen látogatókat kizárólag napközben lehet fogadni, a szállásadó engedélyével.

9. A csendrendeletre és a többi vendégünkre való tekintettel kérjük, mindenféle zajos tevékenységet legyenek szívesek mellőzni! Továbbá kérjük, hogy éjszakai illetve hajnali hazaérkezéskor csendben közlekedjenek az épületben!

10. Szobáinkban, apartmanban dohányozni tilos, csak az udvaron megengedett. (Elektromos cigarettára és IQOS-ra is vonatkozik!) A csikkeket kérjük, az erre a célra fenntartott hamutartókba szíveskedjenek eldobni!

11. Állatokat a szálláshely nem tud fogadni!

12. A szobákban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk!

13. A vendég felelős a saját viselkedéséért a házban és annak környékén,  az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.

14. Kérjük, hogy figyeljenek a rendre, óvják a ház berendezését, és azokat ne vigyék ki a szobából (pl: törölköző, kispárna, takaró)!

15. A szobák elhagyásakor, kérjük, zárják el a vizet, villanyt, csukják be az ablakot, és zárják be az ajtót!

16. A szobákba tilos bevinni bármiféle gyúlékony anyagot, eszközt!

17. A szállás területén okozott kárt a károkozó, vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.

18. Kérjük vendégeinket, hogy a szobákban ne étkezzenek! Étkezésre használják a teakonyhát, melyet kérjük, tartsanak tisztán! Mindenki köteles maga után elmosni a használt edényeket, evőeszközöket.

19. Fenntartjuk a jogot a vendégkörünk megválogatására. Ittas állapotú, agresszív hajlamú vendégeket nem fogadunk!

20. A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet, és ha megbontja a békét.

21. A házirend megsértése esetén, a szállás lemondásra kerülhet. Ebben az esetben a vendégnek nem áll módunkban visszafizetni az esetlegesen fennmaradó napokat.

22. A szállás igénybevételével magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat.

23. A szálláshely 24 órás elérhetőséget biztosít a vendégek számára: +36 20 393 53 95-ös telefonszámon.

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánunk!