Étterem Szekszárdon – Bisztró egyszerű, gyors, ízletes fogásokkal.  Ami a bisztró konyháját illeti, az egyszerűség, a gyorsaság és a frissesség, ami meghatározó. Jó alapanyagokból, gyorsan és frissen készülő fogások, házias ízek jellemzik. A bisztrókonyha kínálata a reggeli szendvicsektől, a hamburgereken és a pizzákon keresztül a frissen sültekig, egyszerű fogásokig terjed.

Világszerte egyre népszerűbbek a bisztrók, és szerencsére a bisztró fogalmát már sikerült revideálni a magyar gasztronómiában is, így hát mi is e műfaj mellett döntöttünk. Hogy ez mire kötelez minket, mi az, amit várhat tőlünk az, aki betér hozzánk?

  • jó minőségű alapanyagok,
  • friss ételek,
  • egyszerűbb formában tálalt, otthonos, barátságos ízek,
  • kötetlen hangulat,
  • kedvező ár/érték arány.

Specialitásuk az olaszos ízvilág is, hiszen egyedi olasz recept alapján sütik pizzáikat, továbbá az étlapjukon olasz tésztákat és desszerteket is találsz. És amit még ki kell emelnünk, azok a hamburgerek, amik 100% Black Angus marhahús pogácsával készülnek.

Tavasztól őszig fedett teraszon is a elfogyaszthatjátok az ízletes fogásokat. A pince szinten kialakított hangulatos különtermet akár ki is tudjátok bérelni egy-egy nagyszabású családi, baráti vagy céges rendezvényre, találkozóra.

Cím: Szekszárd, Rákóczi utca 10. (1 km-re a Villától)

Telefon: +36-20/770-0070, +36-20/770-0020

Honlap: http://www.mainstreetbistro.hu