Festői tájak, kiváló borok, hagyományőrző ételek.

A Fritz Birtok nem csupán egy hely, hanem a Fritz család múltja, jelene és jövője. A Szekszárd melletti Aranydombon elterülő Fritz Birtok néhány évtizeddel ezelőtt még egy volt a decsi szőlőhegy tucatnyi tanyája között. A kezdetekkor csupán kéthektárnyi szőlőterületen idősebb Fritz József élesztette fel sváb felmenői évszázados múltra visszatekintő borkészítési hagyományait. Harminc hektárnyi szőlőterület, ahol nagyrészt a borvidékhez szorosan kötődő helyi fajták teremnek. Egy pince, ahol a legnagyobb odafigyeléssel készült borok hosszú évekig tölgyfahordóban pihennek.

Étterem

Amennyiben elidőzne a Szekszárdi történelmi borvidék egyik legszebb hangulatú vendéglőjében, jó helyen jár. Klasszikus magyar- és sváb fogásokat készítünk, melyek mellé kedvére kóstolhat borkínálatunkból. Változó szezonális ételeinken kívül állandó specialitásokkal várjuk, rendezvény esetén pedig kérje egyedi ajánlatunkat.

Borászat

A borkedvelő vendégeket vezetett pincelátogatással és borkóstolással várják. Igény esetén alkalmi zenés-táncos, folklór jellegű programokat szerveznek, többek között tamburazenekar, a helyi néptánc egyesület vagy a decsi férfikórus közreműködésével.

Cím: Decs, Decsi Szőlőhegy 0201/48 hrsz (8,3 km-re a Villától)

Telefon: +36-74/409-596, +36-30/2527-877

Honlap: http://www.fritzbirtok.hu