Páratlan szépségű dűlők, nagyszerű borok, csodás birtok, igazi borturisztikai központ Szekszárd déli határában.

A borvidékeken egyre nagyobb szerepet kap a családi borturizmus, így fontos szempont számukra, hogy a vendéglátás és a birtok infrastruktúrája is gyerekbarát legyen. Adottságaik ebből a szempontból is ideálisak. Az autós forgalomtól távoli, igazi természetes környezet, tóparttal, dombokkal, nagy terekkel optimális választás a családoknak. Az éttermükben kifejezetten az ő ízlésükhöz igazodó ételeket állítottak össze. A gyermek étlapon aranyos színezőkkel, feladatokkal várják az óvodás, kisiskolás korosztályt.

Az OPTIMUS étterem volt az első pincészetnél működő, állandó a’la carte konyhával és napi nyitva tartassál üzemelő étterem a borvidéken. A bor és étel harmóniájára különös figyelmet fordítanak, így a Bodri borokkal leginkább összhangban álló ételpárosítások kerülnek ki a séf kezei alól. A fő irányvonal a magyar konyha sokszínűségének bemutatása, kicsit megreformálva és modernizálva, de mindenképp a magyaros ételeket helyezve a fókuszba.

A Bodri borok széles skálája nagy örömet szerez a könnyed, vidám gyümölcsös borok kedvelőinek, de a nehezebb, mélyebb, titokzatosabb nedűk kedvelői is megtalálják a nekik szánt különlegességeket. A birtokon a technológiai borok adják a termelés nagy részét. A komolyabb tételek közül a Faluhely sorozatot kell megemlíteni. A birtok prémium tétele az Optimus Cuvée, amely egy bordeaux-i házasítás, valamint vannak szelektált borok – Kékfrankos, Merlot és Cabernet Sauvignon – a Gurovica dűlőből. Az abszolút csúcsbor No.1 néven fut, mely egy nagyon testes, nagyon koncentrált tétel 2012-ből.

Cím: Szekszárd, Faluhely dűlő (5,3 km-re a Villától)

Telefon: +36-74/67-67-00

Honlap: http://www.bodribor.hu